Make your own free website on Tripod.com
Tenavatähteen liittyviä linkkejä

Tenavatähteen liittyen on hieman vaikea keksiä linkkilistaa, sillä ohjelmahan päättyi jo yli 10 vuotta sitten - eli ennen kuin Internet edes oli yleisessä käytössä - , eikä ohjelman tuottanutta Vip-Visiotakaan ole enää olemassa. Tältä sivulta kuitenkin löytyy muutamia sivuja, jotka mielestäni jotenkin liittyvät aiheeseen. Jos sinulla, hyvä sivuillani vierailija, on tietoa joistain sellaisista Tenavatähteen jotenkin liittyvistä www-sivuista, joita en ole mainunnut, kerropa siitä minulle vieraskirjani kautta.

Sarin Tenavatähti-sivut

Kiinnostavat sivut ja hienoa materiaalia Tenavatähteen liityen(mm. lehtileikkeitä ja laulukilpailuun osallistujille kutsukirjeitä ohjelmaan). Kannattaa katsoa!

Tzaah - nuorten laulukilpailu

Kysymyksessä on jonkinlainen Internetissä järjestettävä lasten laulukilpailu. On ilmeisesti pyörinyt jo joitakin vuosia.

Jari Puhakan kotisivut

Kattavasti tietoa mm. kaikista niisä cd-levyistä, joita Jari Puhakka on ollut tekemästä ja muuta tietoa hänestä.

Seppo Hovista kertova sivu

Jotain Seppo Hovin urasta kauan ennen Tenavatähteä.

Myöskin Seppo Hovista kertova sivu

Nähtävillä mm. Seppo Hovin CV, joka ei kuitenkaan ole lähellekään niin kattava kuin CV:n noin normaalisti olettaisi olevan...

Antti Ahopellon kotisivut

Antti Ahopelto osallistui Tenavatähti- kisaan vuonna 1992 laulamalla "Satumaa" - tangon. Hän näyttää jatkavan edelleen musiikillista uraansa.

Kuvia Konsta Hietasen "Poika ja Ilves" -elokuvasta

Fanikuvia niitä etsiville...

1st Page webeditor

Tämän editorin kanssa tein nämä Tenavatähti-sivuni. Käytin "normal"- versiota, jossa sai itse täysin vapaasti vääntää koodikieltä, mutta apunappuloita oli myös olemassa. Jos ei osaa html- kieltä juuri ollenkaan, pystyy myös valitsemaan "easy" -version ja pidemmälle edistyneille on vielä "advanced" - versio. En halua missään nimessä olla mikään mainosmies (tai siis nainen), mutta itse olen kuitenkin todella tyytyväinen tähän ilmaiseksi imuroitavaan ohjelmaan!

Tenavatähtiadressi

Allekirjoita adressi, että saataisiin televisioon Tenavatähti- uusintoja ja Tenavatähti dvd:t kauppoihin.

Matapoliisit - YouTube- videosivusto

Netin laajin kokoelma Tenavatähti - videoita. Mukana myös haastatteluja ja tuomariston pisteytyksiä. Yhteensä kokonaiset 535 videoleikettä!

Eriska888 ´n YouTube - videosivusto

Mahtava kokoelma Tenavatähti - ja Karusellivideoita. Mukana myös otteita tenavatähtien konsertesta, mainoksista ja haastatteluista.

Takaisin pääsivulle

© KL & The Copyright holders of the material presented, 2004-2008